This website uses cookies.
Menu
  • *

Wie zijn wij

 

Wij zijn het Sinterklaas Meezingfeest en zullen dit jaar voor de 15e keer een spetterende show voor jullie neerzetten. 14 jaar geleden had de plaatselijke sinterklaasstichting financiën nodig om ieder jaar een intocht te organiseren.

 

Zo kwamen de stichting en Mitch Kerstens toen op het goede idee om een sinterklaas meezingfeest te organiseren. Zo hadden ze twee sinterklaas evenementen voor de kinderen en kon de inkomsten gebruikt worden om dit te organiseren. 

 

In 2015 zou er een einde komen aan het Sinterklaas Meezingfeest omdat het comité stopte. Mitch Kerstens, Celien Wierix & Dane Boeren konden dit niet laten gebeuren en hebben dat samen opgepakt om toch nog ieder jaar een show neer te zetten en werd de naam aangepast van Het grote sinterklaas meezingfeest naar sinterklaas meezingfeest.

 

Medio 2024 is het Sinterklaas Meezingfeest uitgegroeid tot een succesvolle show met een vaste cast, eigen decor & onze eigen technische mensen. 

En met ieder jaar weer een spannende show en uitverkochte zalen. 

 

In 2024 presenteren wij de voorstelling '' De broer van sinterklaas '' met alle bekende sinterklaasliedjes en waarin het publiek de hoofdrol zal spelen!

 

 

 

*