This website uses cookies.
Menu
*
  • *

CoronaBeleid 

 

Het sinterklaas meezingfeest vindt het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart Het sinterklaas meezingfeest kan bezoeken en we samen kunnen genieten.

We kijken er naar uit om je weer te mogen ontvangen in het theater. Wij volgen de richtlijnen van de overheid op het gebied van theaterbezoek. Dit betekent dat je voor het bijwonen van alle voorstellingen vanaf 25  september een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen inclusief een geldig identiteitsbewijs. Bij de voorstellingen wordt de 1,5 meter afstand in de zaal losgelaten. Een mondkapje is niet verplicht maar je bent uiteraard vrij om dit wel te dragen tijdens je bezoek.

Sinterklaas meezingfeest houdt zich aan de maatregelen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio. Voor jouw en onze veiligheid vragen wij je de richtlijnen in acht te nemen.
Alvast hartelijk dank voor je begrip en medewerking.
 
De belangrijkste maatregelen
Kaartverkoop

  • Koop je kaarten via de website. Met ingang van 1 maart 2021 is de fysieke balie van De Nobelaer gesloten. Hierdoor is het enkel mogelijk om online kaarten te bestellen. Wil je rolstoeplaatsen reserveren, stuur dan een e-mail naar balie@denobelaer.nl.
  • Het is mogelijk om zelf je stoelen te kiezen. 
     

Theaterbezoek

Coronatoegangsbewijs
Bij binnenkomst scannen wij jouw Coronatoegangsbewijs. Dit kan een vaccinatiebewijs zijn, of een negatieve testuitslag (testbewijs), of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Via de CoronaCheck app kun je dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden.
Je kunt op 3 verschillende manieren een coronatoegangsbewijs verkrijgen:
 
1. Vaccinatiebewijs
Ben je volledig gevaccineerd? Met de CoronaCheck-app kun je van je vaccinatiebewijs een QR-code maken. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.  Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD. Op de website www.coronacheck.nl lees je hoe je van je vaccinatiebewijs een coronatoegangsbewijs maakt.
 
2. Testbewijs
Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.
 
3. Herstelbewijs
Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
De QR-code is je coronatoegangsbewijs. Deze kun je laten scannen bij de ingang van het theater. Vergeet niet om ook een identiteitsbewijs mee te nemen. De medewerker bij de ingang vergelijkt de gegevens van het legitimatiebewijs met die in het coronatoegangsbewijs.
 
Heb je geen smartphone?
Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. Heb je zelf geen DigiD of computer met printer? Dan kun je in sommige gevallen een coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen. Bel hiervoor naar de CoronaCheck helpdesk op 0800-1421 en vraag naar de mogelijkheden.
Heb je nog vragen omtrent je coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl Hier vind je antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Koop hier uw tickets